Home

Katers

Poezen

Kittens

Verwacht

Exotics

In ons hart

Fotoboek

Rood & Zo

Gastenboek

Contact

Links

 
 

 
 
Brits Korthaar Cattery Ginger Toy.......
 
als het echt rood moet zijn!!!
 
 
 
 
Welkom op onze site. Wij, Werner en Tanny Zander, zijn een jaar of 17 geleden in de ban geraakt van de Brits Kortharen en dan met name de rode variant.
Zo erg zelfs dat we begonnen zijn met fokken.
Onze doelstelling is: een mooie rode, goed getypeerde brit te fokken en dan liefst een effen (ticked) rode. Maar nu we Rex hebben zijn we ook zeer gecharmeerd van de gemarmerde variant.
 
Onze katten lopen allemaal vrij rond in huis. Af en toe hebben we kittens die temidden van onze katten en zoon op groeien.
 
De kittens mogen met 13 weken een nieuw mandje betrekken, ze zijn dan inmiddels 3x ontwormd en 2x ingeent. Verder krijgen ze een stamboom en een dierenpaspoort mee. Voor het zover is dat de kittens gaan verhuizen verwachten we dat de nieuwe eigenaren minimaal één keer bij ons langs geweest zijn om kennis te maken met zijn/haar nieuwe huisgenoot. Ook plaatsen wij geen kittens waar ze geen gezelschap hebben van een andere kat of kitten. Onze kittens groeien op in een grote sociale groep. Als het dan allen geplaatst wordt is het gauw eenzaam, zeker als ook de nieuwe eigenaren naar het werk gaan.
 
 (Op de foto: Gabi's eerste nestje, een 4-ling, geboren 9 Maart 2013.)